Bilgi

2015 Yılının En İyi 10 Bilgisayar Oyunu

2015 Yılı kuşkusuz bilgisayar oyunları için altın çağını yaşadı diyebiliriz. Hatta bazı oyunlar tüm zamanlarda dünyanın en çok oynanan oyunları arasına bile girdi. Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera tarzı video oyunu olan GTA 5 Grand Theft Auto serisinin 15. oyunu olmasına rağmen 2015 yılında dünyada en çok oynanan oyunlar arasına girdi. Tabi ki bu oyunun bu denli başarı göstermesinin birinci nedeni özellikle 20 yaş altı kitle tarafından çok beğenilmesi ve PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows gibi platformlarda da oynanması olarak gösterebiliriz.

GTA V 5th Annual Inside Gaming Awards, Spike VGX 2013, Hardcore Gamer‘s Game of the Year Awards 2013, Destructoid’s Best of 2013, IGN’s Best of 2013, 10th British Academy Video Games Awards gibi onlarca saygın kuruluş tarafından yılın ödülüne de layık görüldüğünü hatırlatmakta fayda var.

Listenin 2 sırasında The Witcher 3: Wild Hunt var. CD Projekt RED tarafından geliştirilen, Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından Kuzey Amerika’da, Namco Bandai Games tarafından ise Avrupa’da yayımcılığı yapılacak olan 3RD Person video oyunu ise 2015 yılına damgasını vuran oyunlardan.

Listenin 3. sırasında ise adını pek duymadığınız Undertale adlı oyun geliyor.  15 Eyl 2015 tarihinde çıkmış olmasına rağmen 2015 yılına damgasını veren klasik atari oyunu gibi bir oyun. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ise listenin 4. sırasında bu oyun Kojima Productions tarafından geliştirilen, Konami tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan bir video oyunu…

1- Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

2- The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 Wild Hunt

3- Undertale

Undertale

4- Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V The Phantom Pain

5- The Binding of Isaac: Afterbirth

The Binding of Isaac Afterbirth

6- The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone

The Witcher 3 Wild Hunt - Hearts of Stone

7- Pillars of Eternity

Pillars of Eternity

8- Kerbal Space Program

Kerbal Space Program

9- Ori and the Blind Forest

Ori and the Blind Forest

10- Starcraft II: Legacy of the Void

Starcraft II Legacy of the Void

Yorum yapmak için tıklayın.

"Yorum Yazın"

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı