Bilgi

2018 Steam Kış İndirimleri Ne Zaman?


Bildiğiniz üzere Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen, dijital hak yönetimi, bir dijital dağıtım, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan uygulama platformdur. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve onlarla ilgili çoklu ortamların tamamen internet üzerinden yayılımı için kullanılmaktadır.

Pek çok oyun, eklenti paketi ve oyunlar ile ilgili programların satışı Steam üzerinden yapılmakta ve bu sayede bilgisayara doğrudan çevrimiçi olarak indirilebilmektedir. Mayıs 2016’dan itibaren yaklaşık 10 binden fazla oyun ve 125 milyon aktif kullanıcısı vardır bulunan Steam hemen hemen her yıl “Kış İndirimleri” adı altında çok uygun fiyatlarla binlerce farklı oyunu mağazasında kullanıcılarla buluşturuyor.

2018 yılına girmemize sayılı günler kala, oyuncuların sabırsızlıkla beklediği en büyük heyecanlardan biri de kuşkusuz Steam yılbaşı indirimleri. Oyuncular cüzdanlarını “yeni çıkacak oyunlar” için doldurmaya çalışırken, Steam’de mevcut olan oyunları en uygun fiyata sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kısa zaman önce Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ile Steam, %90’lara varan büyük indirimler yapmıştı.

Dört büyük indirim döneminden biri olarak kabul edilen Kış İndirimleri her yıl olduğu gibi Sonbahar yada Black Friday (Kara Cuma) dönemi indirimlerinden çok daha kapsamlı ve büyük olması bekleniyor.

Valve Corporation tarafından yapılan açıklamaya göre, Steam “Kış indirimleri” 21 Aralık 2017 ile 4 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

GTA 5, Valve Complete Pack (Counter Strike, Half Life, Portal, Left 4 Dead 2 vs.) Middle Earth: Shadow of War, The Witcher III: The Wild Hunt, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Football Manager 2018 gibi oyunların büyük yüzdelerde indirime gireceğini söyleyebiliriz.

Yorum yapmak için tıklayın.

"Yorum Yazın"

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı