Sosya Medya

Facebook Zaman Tünelinde Paylaştığın Gönderileri Kimler Görsün


Bu yazımızda  Facebook eski gönderileri gizleme nasıl yapılır?, Facebook profilimi sadece arkadaşlarım görsün, Facebook zaman tüneli gizleme açma, Facebook kişiye özel gizlilik, Facebook gizlilik ayarları herkese kapatma, Facebook arkadaşım olmayan profilimi görmesin etiket ve soru başlıklarının cevabını vermeye çalışacağız.

Facebook zaman tünelinde paylaştığın gönderileri eğer önceden ayarlamadıysanız varsayılan olarak profilinizde arkadaş olsun olmasın herkes görebilir. Bu nedenle sayfanızı ziyaret eden herkes zaman tünelinizde paylaştığınız her şeyi görebilecektir. Bu özel alanınızı dilerseniz;

  • Sadece arkadaşlarınız
  • Arkadaşlarınızla beraber arkadaşlarınızın arkadaşları
  • Sadece siz
  • Özel yani sadece arkadaş listenizden belirlediğiniz kişiler

Şeklinde seçebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gerekenleri aşağıda anlatacağım bir-kaç basit adımda yazmaya çalışacağım.

1- İlk önce Facebook profil sayfanızdan sağ üstte bulunan ok işaretini klikleyerek AYARLAR sekmesini seçin.

2- Açılan pencerede “Zaman Tüneli ve Etiketleme Ayarları” sekmesinin seçin seçin ve “Başkalarının Senin Zaman Tünelinde Paylaştığı Gönderileri Kimler Görebilir?” karşısında DÜZENLE yazan yeri klikleyin ve açılan pencerede kendinize göre yukarıda seçenekleri göre bir seçeneği belirleyin. Artık zaman tünelinizdeki paylaşımları belirlediğiniz kişiler veya siz görebileceksiniz.

Eğer sadece bir veya bir kaç paylaşımın gizlilik ayarlarını değiştirmek isterseniz; paylaşım yaptıktan sonra paylaşımın üzerine gelip -aşağıdaki gibi- değişiklik yapabilirsiniz.

Yorum Yap

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top