Bilgi

Facebook Sayfasını Tamamen Silmek veya Yayından Kaldırmak


Herkese Merhaba. Yayınlanmış Sayfalar herkes tarafından görülebilir. Yayınlanmamış Sayfaları sadece Sayfayı yöneten kişiler görebilir. Sayfanızı yayından kaldırmak, sayfanızı beğenen kişiler de dahil olmak üzere sayfayı herkesten gizler. Tekrar yayınlayana kadar sayfanız görünür olmayacaktır. Sayfanın yöneticisiyseniz, Sayfanızı istediğiniz zaman yayından kaldırma hakkına sahipsiniz. Sayfanızı nasıl yayından kaldıracağınızı kısaca anlatalım.

1- Facebook Sayfasını Yayından Kaldırma

Sayfanızın üst kısmındaki Ayarlar‘a tıklayın

Açılan pencerede genel kısmında sayfanın Görünürlüğü‘ne tıklayın ardından gayfa yayından kaldırıldı‘yı seçin ve devamında değişiklikleri kaydet‘e tıklayın. İşlemimiz tamamdır. Sayfamız yayından kaldırıldı.

2- Facebook Sayfasını Tamamen Silmek

Sayfanı silmek, Sayfanı kimsenin göremeyecek ve bulamayacak olması anlamına gelir. Sil düğmesine tıkladıktan sonra fikrini değiştirmen halinde Sayfanı 14 gün içerisinde geri yükleyebilirsin. Bu süre sonunda Sayfanı kalıcı olarak silmek isteyip istemediğini onaylaman istenecektir.

Sayfanızın üst kısmındaki Ayarlar‘a tıklayın. Açılan pencerede genel kısmında sayfanın Görünürlüğü‘ne tıklayın .

Sayfanın en altına indiğinizde Sayfayı Kaldır yazısı göreceksiniz. Buraya Düzenle dediğinizde “Sayfanı silmek, Sayfanı kimsenin göremeyecek ve bulamayacak olması anlamına gelir. Sil düğmesine tıkladıktan sonra fikrini değiştirmen halinde Sayfanı 14 gün içerisinde geri yükleyebilirsin. Bu süre sonunda Sayfanı kalıcı olarak silmek isteyip istemediğini onaylaman istenecektir. Bunun yerine yayından kaldırmayı seçersen, Sayfanı sadece yöneticiler görebilir.” uyarısını görecelsiniz. Burada Sayfanızı Sil diyoruz. 

Sil dediğinizde “Sayfanı Sil: Sayfanı silersen, 14 gün içerisinde silme işlemini iptal edebilirsin. Bu sürenin sonunda, Sayfayı kalıcı olarak silmek istediğini onaylaman istenecektir. Ayrıca bu sayfayı sadace yöneticilerin görebilmesi için aşağıdan sayfayı yayından kaldırabilirsin. Bu sayfayı silme işlemini başlatmak istediğinden emin misin?” uyarısı çıkacak. Sayfayı sil dediğinizde sayfanız silinmeye alınacak. Ancak bu silme işlemini 14 gün içinde iptal edebilirsiniz.

Yorum Yap

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top