Bilgi

2016 Yılının En İyi Laptop Markası


Bir zamanlar sadece lüx olarak tercih edilen laptoplar artık tamamen bir ihtiyaç. Evinizin bir köşesinde size herhangi bir zamanda yardımcı olacak laptopunuz ve internet bağlantınız yoksa çağın çok gerisinde kaldığınızı hatırlatmakta fayda var. Artık hemen hemen tüm işlemlerimiz bir laptop aracılığı ile gerçekleştiriyoruz. Bir hastahane randevusu, banka işlemleri, faturaların ödenmesi, iletişim ve bilgiye erişim gibi gibi bir çok önemli işlemi bir laptopla yapıyoruz.

Sahip olduğumuz laptopun kaliteli olması iş ve işlemlerimizin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmemizi sağlayacak önemli bir özellik. Bu özelliği belirleyen ise kuşkusuz Marka!

Bir laptop markası laptopun ne olduğu, nasıl olduğu konusunda bize bilgi verecektir. Atulhost adlı web sitesinin yaptığı araştırma sonucunda elde ettiği verilere göre en iyi laptop markası sıralamasında Apple ilk sırada yer alıyor.

Apple’den sonra 2. liği Asus ve 3. lüğü Lenovo paylaşıyor. Devamında ise Leonovo, Acer, Sony, Samsung, HP, Toshiba ve MSI geliyor.

en iyi laptp markası

1 Yorum

1 Yorum

  1. Abhishek

    23 Ağustos 2016 at 21:00

    Awesome article and really appreciate

"Yorum Yazın"

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı