Bilgi

Gmail Hesabı Nasıl Silinir? Gmail Hesap Silme Linki


Herkese Merhaba. Bu yazımızda “Gmail Hesabı Nasıl Silinir? Gmail Hesap Silme Linki Nedir?” konusunda kısaca bilgi vermeye çalışacağım. Gmail hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz.  Hesabınızı kısa süre içerisinde tekrar geri alma (kurtarma) girişiminde bulunmazsanız “hesabınız kalıcı olarak” silinecektir.  Gmail hesabınızı sildikten sonra; söz konusu hesaptaki tüm veri ve içerikleri (e-postalar, dosyalar, takvimler ve fotoğraflar gibi) kaybedersiniz. YouTube veya Google Play‘de satın aldığınız abonelik ve içeriklere (uygulamalar, filmler, oyunlar, müzik ve TV dizileri gibi) ve Google hizmetlerine (Gmail, Drive, Takvim veya Play gibi) erişiminizi tamamen kaybedersiniz. Gmail hesabınızı silmek için aşağıda veridiğim linki klikleyin. Bu link doğrudan gmail hesabınızı silme ekranına götürecektir.

Gmail Hesap Silme Linki: Tıkla

Yukarıdaki gmail hesap silme linkini kliklediğiniz öncelikle gmail hesabınıza tekrar giriş yapmanız istenecektir. Mail adresinizi ve şifrenizi yazarak “ileri” diyelim.

Devamında karşınıza “Google Hesabızı Silme” ekranı gelecektir. Bu uyarılarda yapacağınız işlem sonucunda hesabınızı bir daha alamayacağınızı, tüm verilerinizi ve hesabınızı kaybedeceğiniz bilgisi veriliyor. Eminseniz en alt kısımda bulunan kutucukları seçili hale getirerek “Hesabı Sil” diyoruz.

Hesabı sil dedikten sonra aşağıdaki gibi hesabınızın silindiğine dair bir uyarı penceresi gelecektir.  Hesap silme işlemimiz tamamdır.

Bilgi Notu: Google, Gmail hesabının kaç gün boyunca saklanacağına dair kesin bir gün sayısı şu an için veremiyor. Belirli “bir süre” olarak gösterilmiş. Tahminen 1 ay kadar hesabınızı tekrar aktif hale getirebileceğinizi dile getiriyor.

Yorum Yapınız!

Yorum Yaz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top