Bilgi

2015 Yılında Türkiye’nin Google’de En Çok Aradığı Kelimeler


Bu yazımızda 2015 Yılında Türkiye’de internet kullanıcılarının Google’de en çok neleri aradığında dair bilgileri bir araya getirdik.  Arama sonuçlarına baktığımızda  Seçim Sonuçları, LYS Sonuçları, Charlie Hebdo, Fifa 16, Elbise ne renk? (mavi mi siyah mı?), Saatler ne zaman geri alınacak?, Koalisyon, Suruç, Domuz Gribi Belirtileri ve TEOG standart arama kelimelerinde en üst sırada.

En çok aranan isimler, diziler ve TV programlarını aşağıda yayınlıyoruz. Eğer herhangi bir kelimenin dünyada ülkelere göre hangi oranda arandığını görmek istiyorsanu burayı klikleyerek arama kısmına ilgili kelimenizi yazarak bakabilirsiniz. Gerçekten ilginç sonuçları çıktığını söyleyebilirm.

2015 Yılında Google’de En Çok Aranan İsimler

1- Özgecan Aslan

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir saldırı girişimine direndiği için bir minibüste öldürülen üniversite öğrencisi.

Özgecan Aslan

2- Hande Erçel

Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde “Selin Yılmaz” karakteri.

Hande Erçel

3- Mutlu Kaya

Sesi Çok Güzel adlı yarışmasıyla adını duyuran Mutlu Kaya Diyarbakır’da silahlı saldırıya uğramış ve ülke gündemine düşmüştü.

mutlu kaya

4- Seren Şirince

2015’te, yaz dizisi olarak başlayan ve günümüzde de devam eden İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmaktadır.

seren-sirince

5- Ankaralı Namık

Namık Uğurlu ya da bilinen adıyla Ankaralı Namık, Türk müzisyen, söz yazarı, televizyon programcısı, bestekâr ve oyuncudur. 2015 Yılında Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

ankaralı namık

2015 Yılında Google’de En Çok Aranan Diziler

1- Kiralık Aşk

Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen’in paylaştığı Star TV’nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

kiralık aşk

2- Poyraz Karayel

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan’ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğluve Musa Uzunlar’ın paylaştıkları televizyon dizisi.

poyraz karayel
3- Çilek Kokusu

Çilek Kokusu başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan’ın paylaştığı Star TV’nin 2015 yapımı aşk, gençlik ve romantik komedi dizisidir.

çilek kokusu
4- Aşk Yeniden

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir.

aşk yeniden
5- Güneşin Kızları

Güneşin Kızları, 18 Haziran 2015 tarihinden beri Kanal D’de yayınlanan, dram ve gençlik dizisidir.

güneşin kızları

2015 Yılında Google’de En Çok Aranan TV Programları

1- Survivor All Star

Survivor All Star, Türkiye’de Tv8’de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti’nde düzenlenmektedir. Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan’ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler – Gönüllüler formatıdır.

Survivor All Star
2- İşte Benim Stilim

İşte Benim Stilim (eski adıyla Bu Tarz Benim), Production House tarafından yapılan moda yarışması programı. Öykü Serter tarafından sunulan yarışmanın jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulubulunmaktadır, eleme gecelerinde ise jüriye Uğurkan Erez ve bir konuk jüri katılmaktadır.

İşte Benim Stilim
3- Nurselin Mutfağı

Nursel Ergin’in Kanal D ekranlarında sunduğu bir yemek programı.

Nurselin Mutfağı
4- Harika Kanatlar

TRT Ekranlarında yayınlanan bir çizgi filmdir.

Harika Kanatlar
5- Evleneceksen Gel

Seda Sayan ve Uğur Arslan tarafından Show TV’de gösterilen bir evlilik programıdır.

Evleneceksen Gel

Yorum yapmak için tıklayın.

"Yorum Yazın"

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı