Bilgi

Çalan Şarkıyı Bulma Programı


Bazen okulda, evde, arabada veya herhangi bir yerde çalan müziğin sanatçısını ve adını öğrenmek isteriz. İşte bu durumda imdadımıza Shazam adlı uygulama çıkıyor. Kullanması ve kurulumu oldukça basit. Hem Android işletim sistemine sahip telefonlarda hemde iPhone gibi IOS tabanlı işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabiliyor.

Programı telefonunuzun uygulamalar kısmındaki Google Play veya iTunes’ten Shazam yazıp aratarak indirip kurun. Kurulduktan sonra işlemimiz tamam. Herhangi bir yerde duyabildiğiniz ölçüde çalan müziğin sanatçısını ve adını öğrenmek istediğinizde uygulamayı çalıştırın ve aşağıdaki şekilde tuşa basın. Saniyeler içerisinde çalan şarkınının bilgileri ekrana gelecektir. Dilerseniz bu şarkıyı uygulama ile telefonada indirebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

shazam

  • iPhone (İOS) İçin: Tıkla (İndir)
  • Android İçin: Tıkla (İndir)

Etiket: ismini bilmediğim şarkıyı nasıl bulurum, tunatic, ismini bilmediğimiz yabancı şarkılar, bilmediğimiz şarkıyı bulma, adını bilmediğimiz şarkılar, videodaki şarkıyı bulma, şarkı bulamıyorum, ismini bilmediğim kişiyi nasıl bulurum, facebookta ismini bilmediğim kişiyi nasıl bulurum…

Yorum yapmak için tıklayın.

"Yorum Yazın"

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yukarı