Sosya Medya

TikTok Hesabı Tamamen Nasıl Kapatılır? TikTok Hesap Silme Linki!


TikTok veya Çin’de bilinen adıyla Douyin, video oluşturma ve paylaşmanın yanı sıra canlı yayın imkanı sağlayan bir sosyal medya uygulamasıdır. Eylül 2016’da ByteDance, tarafından piyasaya sürülen Asya’da kısa video platformunda lider olan ve başka ülkelere de yayılmış olan uygulama, kısa süreli müzik videoları kapsamında en hızlı büyüyen uygulama haline gelmiştir. Kullanıcıya müzikal, dans, komedi, oyunculuk, dudak senkronizasyonu ve diğer türlerde 15 saniyelik, kısa videolar üretmesine olanak sağlayan uygulama, 150 ülkede 500 milyondan fazla global kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır.

Son zamanlarda çok kullanılan ve birçok sosyal medyada reklamına rastladığımız TikTok hesabı olan kullanıcıların bazıları hesabını tamamen nasıl kapatacağını araştırıyor. TikTok uygulamasında hesabı tamamen kapatmanın geri dönüşü yoktur.

TikTok Hesabı Nasıl Kapatılır?

TikTok uygulamasında dondurma gibi bir seçenek bulunmamaktadır. Uygulama video paylaşımı odaklıdır ve herhangi bir güncelleme gereği yoktur. Rakiplerine göre değişik bir platform olan TikTok uygulamasında devamlı video paylaşımı yapıldığı için biraz eksik görülmektedir. Sadece video paylaşımı olması çoğu sosyal medya kullanıcıları tarafından sevilmemektedir. Henüz herhangi bir güncelleme ile karşımıza çıkmayan TikTok uygulamasında hesabı bulunan kullanıcılar hesaplarını nasıl kapatabileceğini merak ediyor. TikTok uygulamasının hesap kapatma kısmını şu adımları izleyerek yapabilirsiniz:

1.Adım: Uygulamanın alt tarafında profile tıklayın ve çıkan yerin üstünde üç nokta olacak ona tıklayın.

2.Adım: Hesabımı yönet kısmına tıklayın.

3.Adım: Açılan yerin alt kısmında yer alan ‘’Hesabı Sil’’ işlemini tıklayın.

4.Adım: İşlemin onaylanması için telefona veya mailinize de kod gelebilir. İsteğe bağlı seçebilirsiniz.

5.Adım: Bu işlemin geri dönüşü yoktur. Yayınladığınız video varsa videoları silmezseniz uygulamada kalmaya devam eder. Sohbetleriniz silinmez ve alınan bir ürün varsa geri iade edilmez.

Tüm adımları takip ettikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmek için işleme alınacaktır. Eğer 30 gün boyunca hesabına giriş yapmazsanız TikTok hesabınız kalıcı olarak silinecektir. 30 gün içerisinde hesabınızı silme işleminden vazgeçerseniz normal bir şekilde hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacaktır. Ancak 30 günlük süre içerisinde hesabınıza giriş yapamadığınız takdirde hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Yorum Yapınız!

Yorum Yaz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top